Zorgindicatie? geen vergunning nodig!

Tegenwoordig is het normaal dat je voor je naasten zorgt. Gemeentes begrijpen dat de zorg dicht bij huis plaats moet vinden. In zorginstellingen is geen plek. Het is normaal geworden dat mensen een woning in de tuin plaatsen voor hun ouders. Het is praktisch. Voldoende privacy en makkelijk elkaar even kunnen helpen. Met een zorgindicatie is een vergunning niet nodig. U kunt een zorgindicatie bij uw huisarts vragen of bij een andere zorgverlener. Iedere gemeente hanteert min of meer dezelfde regels.

Pre-mantelzorg woning

Als u de AOW-leeftijd heeft, zijn er steeds meer gemeentes, die het prima vinden dat er een extra woning in de tuin wordt geplaatst. Als er geen zorg nodig is, spreekt men van een pre-mantelzorg woning. Alle BUNDA woningen komen hiervoor in aanmerking! Niet alle gemeentes kennen dit. Het is dus altijd goed om te weten dat het bestaat. U kunt deze mantelzorgwoning tot 10 jaar zonder zorgindicatie gebruiken!

Direct zekerheid? Vraag de BouwCheck® aan!

Wilt u duidelijkheid of u een mantelzorgwoning mag plaatsen? Met De BouwCheck® onderzoeken we uw specifieke situatie. Dit document wordt door een jurist opgesteld en geeft u direct duidelijkheid over uw mogelijkheden en kansen. Met de BouwCheck® krijgt u houvast. U krijgt een gedegen advies, waar alle ins en outs in zijn meegenomen. Onze juristen hebben veel ervaring, juist ook in juridisch complexe situaties. Het advies kan desgewenst ook als uitgangspunt dienen om het overleg met de gemeente aan te gaan.

Dit wordt onderzocht

  • Voldoet uw situatie aan de voorwaarden om een mantelzorgwoning te mogen plaatsen?
  • Waar mag deze staan?
  • Hoe groot mag deze zijn?
  • Wat zijn uw kansen op plaatsing?
Vraag hier de bouwcheck aan

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail: info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!