BUNDA 133 - 74 m2: volop ruimte

Grote prefab mantelzorgwoning van 74m2

De Bunda 133 is de ideale mantelzorgwoning als u op zoek bent naar ruimte. Met 74 M2 biedt de Bunda 133 een royale leefruimte. Als u er een veranda bijneemt of een schuur koppelt, komt u op 100 m2.

vraag de uitgebreide brochure aan

Vrije indeling kamers

De Bunda 133 wordt geleverd met de indeling die bij u past. Er is voldoende ruimte om er vier kamers in te maken. Dit zit bij de prijs van de woning in. U kunt uiteraard ook voor minder kamers kiezen. Ook de formaten van de kamers kunnen worden aangepast. Zo kunt u dus ook kiezen voor bijvoorbeeld twee grote kamers en een ruime huiskamer. Het is ook een slim idee om bijvoorbeeld een slaapkamer en een werk/opbergkamer te hebben en de rest van de ruimte open te houden. U kunt dan door het plaatsen van hoge brede kasten die aan beide zijden toegankelijk zijn, een scheidingswand maken. Zo benut u de ruimte optimaal.

Vraag hier informatie aan

Casco in de fabriek vervaardigd – dus voordelig

Uw woning wordt volledig van tevoren vervaardigd in de fabriek. Ook uw specifieke wensen buiten de standaard oplossingen worden al zoveel mogelijk in de fabriek doorgevoerd. Hierdoor zijn de kosten altijd veel lager. Andere aanpassingen van keuken, badkamer en ook vloer- en raambekleding worden direct na de opbouw gedaan door onze vakmensen. Dit geldt eveneens voor de warmte-voorziening en eventuele zonnepanelen of windenergie. U wordt dus altijd volledig ontzorgd, zodat u kunt genieten van een leven lang zorgeloos wonen.

Vraag hier informatie aan

Voorzien van alle aansluitingen

Alle elektrische voorzieningen zijn standaard aanwezig. De bedrading zit erin, de zuinige ledlampen zijn aanwezig, zo ook de wandcontactdozen en schakelaars. Ook de aansluitingen voor het riool en keuken- en douchewater zijn aanwezig. Dit voorspoedigt de plaatsing. Uiteraard is de BUNDA 133 niet op gas aangesloten. Alles is elektrisch en desgewenst kunnen warmtepompen en zonnepanelen voor de elektriciteit zorgen. Alle leidingen voor warm en koud water zijn eveneens voorbereid.

Vraag hier informatie aan

Doucheruimte, toilet en keuken

De keuken is voorzien van aanrechtblad, wasbak met kraan en nette keukenkastjes met veel ruimte. U kunt kiezen uit een zwart of wit aanrechtblad. De doucheruimte is desgewenst een ronde of rechte cabine. Uiteraard is het mogelijk deze basis-elementen te vervangen door een luxe keuken en badgedeelte en behoort het plaatsen van keukenapparatuur zoals een vaatwasser tot de mogelijkheid. Alle natte ruimtes zijn voorzien van afzuiging.

Vraag hier informatie aan

Vrijheid in alle opzichten

Met BUNDA heeft u vrijheid in alle opzichten. U kunt kiezen uit de standaard oplossingen met 1 tot 4 kamers, de standaard badkamer en standaard keuken. Of u kiest voor een design badkamer en designkeuken. U bepaalt! Zo eenvoudig is het. U heeft alle vrijheid en neemt geen zaken af, die u niet nodig hebt.

Vraag hier informatie aan

We hebben ook meubels voor uw woning

Wij leveren deze woning desgewenst volledig gemeubileerd. We hebben hiervoor een binnenhuis-architect die u helpt bij het vinden van de stijl die bij u past. U kunt ook zelf meubels uitzoeken op www.woonwinkel24.nl. Als klant van BUNDA krijgt u 15% korting. Ook de raambekleding en zonwerking regelen we graag voor u.

Vraag hier informatie aan

Geschikt voor alle ondergronden

Dit type woning kan op alle soorten ondergronden worden geplaatst. Wel is het belangrijk dat per ondergrond voorbereidingen worden getroffen. Wilt u de woning plaatsen op een weiland of braakliggend stuk grond? Of op zandgrond? De woning heeft altijd een fundering nodig. Wij kunnen u hierin adviseren. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan.

Vraag hier informatie aan

Alle maten op een rij

  • 74 m2
  • lengte: 1180 cm
  • breedte: 628 cm
  • hoogte nok: 253 cm
  • ramen: 13 (11 grote en 1 klein raam)
  • deuren: 1 voordeur, 1 dubbele zijdeur
  • geisoleerd -20 +35
Vraag hier informatie aan

Gebruik als mantelzorgwoning? Dit zijn de regels

Als u deze woning wilt gebruiken als mantelzorgwoning, dan zijn er regels. Soms is de aanvraag eenvoudig. Soms kan het wat lastiger zijn. Bekijk hier alle informatie over dit onderwerp. We zijn er om u te helpen, dus aarzel niet en vraag het ons!

Gebruik voor andere doeleinden? Dit zijn de regels

Als de woning niet is bedoeld als mantelzorgwoning, dient u altijd een (tijdelijke) woon- en/of bouwvergunning aan te vragen. Daarvoor heeft u altijd een plattegrond, ventilatie-, daglicht- en doorspoelberekening en een funderingsplan nodig. Wij stellen deze uiteraard ter beschikking.

Vraag hier informatie aan

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail:
info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!