BUNDA 131 - 37 m2

Kleine prefabwoning: ideaal als mantelzorgwoning en aanleunwoning

De Bunda 131 is de kleine mantelzorgwoning voor in de tuin van 37 M2 en is een ideale woning voor één of twee personen, met veel lichtinval. Desgewenst kan deze worden voorzien van een, twee of drie aparte slaapkamers. Deze prefab woning is dus vrij in te delen en ook nog bijzonder betaalbaar.

vraag de uitgebreide brochure aan

4 standaard indelingen

De BUNDA 131 is 37m2 en wordt geleverd in 4 vier indelingen:

 • BUNDA 131 – 0: geen indeling, huis met open ruimte.
 • BUNDA 131 – 1: 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer.
 • BUNDA 131 – 2: 2 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer.
 • BUNDA 131 – 3: 3 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer.

Alle woningen zijn voorzien van goed geïsoleerde wanden en daken. Het is een kleine mantelzorgwoning voor in de tuin.

Volledig in de fabriek vervaardigd

Uw woning wordt volledig van tevoren vervaardigd. Uw specifieke wensen worden al zoveel mogelijk in de fabriek doorgevoerd. Hierdoor zijn de kosten altijd veel lager en heeft u een betaalbare mantelzorgwoning. Specifieke aanpassingen van keuken, badkamer en ook vloer- en raambekleding worden, conform uw wensen en eisen, direct na de opbouw gedaan door onze vakmensen. Dit geldt eveneens voor de warmte-voorziening en eventuele zonnepanelen of windenergie. U wordt dus altijd volledig ontzorgd, zodat u kunt genieten van een leven lang zorgeloos wonen.

Voorzien van alle aansluitingen

Alle modellen zijn voorzien van alle aansluitingen. Overal wandcontactdozen, schakelaars en LED lampen. Ook de aansluitingen voor het riool en keuken- en douchewater zijn aanwezig in de casco woning. Alle ramen en deuren zijn voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. Uiteraard is de BUNDA 131 niet op gas aangesloten. Alles is elektrisch en desgewenst kunnen zonnepanelen voor de elektriciteit zorgen.

Doucheruimte, toilet en keuken

Er zijn 4 indelingen van dit huis. Met uitzondering van de BUNDA 131 – 0 is er een keuken en een doucheruimte met toilet aanwezig. De keuken is voorzien van aanrechtblad, wasbak met kraan en nette keukenkastjes met veel ruimte. De doucheruimte is desgewenst een ronde of rechte cabine. Uiteraard is het mogelijk deze basis-elementen te vervangen door luxe keuken en badgedeelte en behoort het plaatsen van keukenapparatuur zoals een vaatwasser tot de mogelijkheid. Alle natte ruimtes zijn voorzien van afzuiging. Alle leidingen voor warm en koud water zijn voorbereid.

Vrijheid in alle opzichten

De woning voorziet in alle opzichten om dienst te kunnen doen als mantelzorgwoning of aanleunwoning. Daarnaast kunt u in deze woning alles naar eigen inzicht krijgen. Er zit reeds een standaard keuken in. Uiteraard kunt u deze ook wijzigen en er een design keuken in laten zetten. Kortom: de ideale kleine mantelzorgwoning waarbij u volop vrijheid heeft om deze zo te maken, zoals u dat wilt. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag de gratis en uitgebreide brochure aan.

Gemeubileerd te leveren als optie

 

Wij leveren deze woning desgewenst volledig gemeubileerd. We hebben hiervoor een binnenhuis-architect die u helpt bij het vinden van de stijl die bij u past. U kunt ook zelf meubels uitzoeken op www.woonwinkel24.nl. Als klant van BUNDA krijgt u 15% korting.

Geschikt voor alle ondergronden

Dit type woning kan op alle soorten ondergronden worden geplaatst. Wel is het belangrijk dat per ondergrond voorbereidingen worden getroffen. Wilt u de woning plaatsen op een weiland of braakliggend stuk grond? Dan dient deze te worden voorzien van een degelijke fundering van beton of metaal. Wij kunnen u hierin adviseren. Indien de ondergrond van zand is en voorzien van stelconplaten is een fundering niet nodig. Indien u wilt worden geadviseerd over de aanleg van de fundering dan kan dat. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan.

Alle maten op een rij

 • 37 m2
 • lengte: 585 cm
 • breedte: 628 cm
 • hoogte nok: 253 cm
 • ramen: 9 (8 grote en 1 klein raam)
 • deuren: 1
 • geisoleerd -20 +35
Vraag hier informatie aan

Gebruik als mantelzorgwoning? Dit zijn de regels

Als u deze woning wilt gebruiken als mantelzorgwoning, dan zijn er regels. Soms is de aanvraag eenvoudig. Soms kan het wat lastiger zijn. Bekijk hier alle informatie over dit onderwerp. We zijn er om u te helpen, dus aarzel niet en vraag het ons!

Gebruik voor andere doeleinden? Dit zijn de regels

Als de woning niet is bedoeld als mantelzorgwoning, dient u altijd een (tijdelijke) woon- en/of bouwvergunning aan te vragen. Daarvoor heeft u altijd een plattegrond, ventilatie-, daglicht- en doorspoelberekening en een funderingsplan nodig. Wij stellen deze uiteraard ter beschikking.

Vraag hier informatie aan

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:

085-3031351

E-mail:

info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!