BUNDA 131 - 37 m2

Kleine prefabwoning: ideaal als mantelzorgwoning en aanleunwoning

De Bunda 131 is de kleine mantelzorgwoning voor in de tuin van 37 M2 en is een ideale woning voor één of twee personen, met veel lichtinval. Desgewenst kan deze worden voorzien van een, twee of drie aparte slaapkamers. Deze prefab woning is dus vrij in te delen en ook nog bijzonder betaalbaar.

vraag de uitgebreide brochure aan

Vrije indeling kamers

De Bunda 131 biedt voldoende ruimte tot 3 kamers. U kunt de woning indelen zoals u dat wilt. U zit nergens aan vast. Wilt u een grote huiskamer en een slaapkamer? Prima! Liever een grote open ruimte? Dan kunt u ook kiezen voor een kastwand. Dan plaatst u aan zowel de kant van het slaapdeel als aan de kant van de huiskamer een kast. Veel opbergruimte en toch leven en slapen gescheiden. De woning is casco, dus alles kan. Het het fijne is, het zit gewoon bij de prijs in!

Vraag hier informatie aan

Casco in de fabriek vervaardigd – dus voordelig

Uw woning wordt volledig van tevoren vervaardigd in de fabriek. Ook uw specifieke wensen buiten de standaard oplossingen worden al zoveel mogelijk in de fabriek doorgevoerd. Hierdoor zijn de kosten altijd veel lager. Andere aanpassingen van keuken, badkamer en ook vloer- en raambekleding worden direct na de opbouw gedaan door onze vakmensen. Dit geldt eveneens voor de warmte-voorziening en eventuele zonnepanelen of windenergie. U wordt dus altijd volledig ontzorgd, zodat u kunt genieten van een leven lang zorgeloos wonen.

Vraag hier informatie aan

Voorzien van alle aansluitingen

Alle elektrische voorzieningen zijn standaard aanwezig. De bedrading zit erin, de zuinige ledlampen zijn aanwezig, zo ook de wandcontactdozen en schakelaars. Ook de aansluitingen voor het riool en keuken- en douchewater zijn aanwezig. Dit voorspoedigt de plaatsing. Uiteraard is de BUNDA 131 niet op gas aangesloten. Alles is elektrisch en desgewenst kunnen warmtepompen en zonnepanelen voor de elektriciteit zorgen. Alle leidingen voor warm en koud water zijn eveneens voorbereid.

Vraag hier informatie aan

Doucheruimte, toilet en keuken

De keuken is voorzien van aanrechtblad, wasbak met kraan en nette keukenkastjes met veel ruimte. U kunt kiezen uit een zwart of wit aanrechtblad. De doucheruimte is desgewenst een ronde of rechte cabine. Uiteraard is het mogelijk deze basis-elementen te vervangen door een luxe keuken en badgedeelte en behoort het plaatsen van keukenapparatuur zoals een vaatwasser tot de mogelijkheid. Alle natte ruimtes zijn voorzien van afzuiging.

Vraag hier informatie aan

Vrijheid in alle opzichten

Met BUNDA heeft u vrijheid in alle opzichten. U kunt kiezen uit de standaard oplossingen met 1 tot 3 kamers, de standaard badkamer en standaard keuken. Of u kiest voor een design badkamer en designkeuken. U bepaalt! Zo eenvoudig is het. U heeft alle vrijheid en neemt geen zaken af, die u niet nodig hebt.

Vraag hier informatie aan

We hebben ook meubels voor uw woning

Wij leveren deze woning desgewenst volledig gemeubileerd. We hebben hiervoor een binnenhuis-architect die u helpt bij het vinden van de stijl die bij u past. U kunt ook zelf meubels uitzoeken op www.woonwinkel24.nl. Als klant van BUNDA krijgt u 15% korting. Ook de raambekleding en zonwerking regelen we graag voor u.

Vraag hier informatie aan

Geschikt voor alle ondergronden

Dit type woning kan op alle soorten ondergronden worden geplaatst. Wel is het belangrijk dat per ondergrond voorbereidingen worden getroffen. Wilt u de woning plaatsen op een weiland of braakliggend stuk grond? Of op zandgrond? De woning heeft altijd een fundering nodig. Wij kunnen u hierin adviseren. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan.

Vraag hier informatie aan

Alle maten op een rij

  • 37 m2
  • lengte: 585 cm
  • breedte: 628 cm
  • hoogte nok: 253 cm
  • ramen: 9 (8 grote en 1 klein raam)
  • deuren: 1
  • geisoleerd -20 +35
Vraag hier informatie aan

Gebruik als mantelzorgwoning? Dit zijn de regels

Als u deze woning wilt gebruiken als mantelzorgwoning, dan zijn er regels. Soms is de aanvraag eenvoudig. Soms kan het wat lastiger zijn. Bekijk hier alle informatie over dit onderwerp. We zijn er om u te helpen, dus aarzel niet en vraag het ons!

Gebruik voor andere doeleinden? Dit zijn de regels

Als de woning niet is bedoeld als mantelzorgwoning, dient u altijd een (tijdelijke) woon- en/of bouwvergunning aan te vragen. Daarvoor heeft u altijd een plattegrond, ventilatie-, daglicht- en doorspoelberekening en een funderingsplan nodig. Wij stellen deze uiteraard ter beschikking.

Vraag hier informatie aan

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail:
info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!