• Lage afschrijving

  • Hoge restwaarde!

  • Waardevast door lange levensduur

  • Uw woning wordt meer waard

  • Lage maandlasten

Bunda prefab mantelzorgwoningen zijn waardevast

Omdat een BUNDA woning zeer solide is en erg lang meegaat, blijft deze waardevast. U schrijft maar erg weinig af per jaar. Dat is prettig, want daarmee is een woning van BUNDA geen onnodig financieel risico.

Uw woning wordt meer waard

Vanwege de stijgende grondstof-, materiaal- en personeelskosten zal een BUNDA woning over een aantal jaar ook meer kosten als deze nieuw moet worden gekocht. Daarmee krijgt u meer terug als u straks misschien uw mantelzorgwoning wilt verkopen. U heeft deze immers voordeliger gekocht.

Hoge restwaarde

De zogenaamde restwaarde van een BUNDA prefab woning is hoog. Een vaste prefabwoning wordt minder waard, omdat de materialen steeds minder goed worden. Omdat alle BUNDA woningen gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan en met name omdat ze verplaatsbaar zijn, houden ze een hoge restwaarde.

Lage maandlasten

Omgerekend betaalt u per maand erg weinig voor een BUNDA prefabwoning. Dit komt door de hoge restwaarde als u deze zou verkopen en de lange levensduur: ze gaan een leven lang mee. U heeft omgerekend al een prefab woning van BUNDA voor nog geen 250 euro per maand! Hieronder ziet u een aantal rekenvoorbeelden.

Vraag informatie aan Vraag informatie aan

Alle prefabwoningen van BUNDA gaan een leven lang mee. Maar wilt u uw prefab woning toch na een paar jaar verkopen? Dan is dat zeker juist in deze tijd interessant. De restwaarde is erg hoog, omdat de woningen zo lang mee gaan. Als u nu koopt, bent u altijd voordelig uit. Hieronder kunt u lezen hoe dat komt.

Waardestijging door inflatie

Omdat materialen, grondstoffen, transport en menskracht steeds duurder wordt, wordt de aanschaf van dit type woning met de jaren ook hoger. Als u nu een woning koopt, kunt u er zeker van zijn, dat deze na 3 jaar dus ook duurder in aanschaf is. Daarmee wordt uw gebruikte woning interessanter: uw verkoopprijs, als u uw woning na een paar jaar weg wilt doen, kan dan flink hoger liggen! De verwachting is, dat met de stijgingen zoals deze nu zijn, u voor uw gebruikte woning vrijwel hetzelfde terug kunt krijgen als u er voor hebt betaald. Zelfs als dat niet zou gebeuren, is een prefab woning van BUNDA een uitstekende investering. Zelfs zonder inflatie blijft uw woning een hoge waarde behouden. De voorbeelden hieronder zijn vastgesteld zonder inflatie. Kijkt u maar naar de waardevastheid. U krijgt altijd relatief veel terug voor uw huis.

Vraag hier informatie aan

Rekenvoorbeelden aanschaf en restwaarde

Onderstaande rekenvoorbeelden laten uw gemiddelde maandelijke gebruik in kosten zien op basis van de huidige marktsituatie.

Voorbeeld 1.: 3 jaar een prefab woning als bouwunit

Kosten prefab woning: € 45.000
Restwaarde na 3 jaar € 37.000
Woonlasten per jaar: € 8.000:3 = € 2.666
Afschrijving per maand: € 222

Voorbeeld 2.: 10 jaar een prefab woning als seniorenwoning

Kosten prefab woning: € 45.000
Restwaarde na 10 jaar € 25.000
Woonlasten per jaar: € 25.000:10 = € 2.500
Maandlasten: € 208

Voorbeeld 3.: huisvesting migranten voor 10 jaar. Zakelijk

Kosten prefab woning: € 45.000
Restwaarde na 10 jaar € 25.000
Woonlasten per jaar: € 25.000:10 = € 2.500
Maandlasten: € 208 Voordeel: korting op de winst plus btw uit het bedrag terug te vorderen. Daarmee zijn de lasten erg laag voor zakelijk gebruik.

In deze voorbeelden is uitgegaan van een reële afschrijving per jaar. Echter, vanwege de steeds stijgende materiaal-, grondstof- en transportprijzen zal de restwaarde naar verwachting hoger zijn.

De woningen die wij aanbieden zijn waardevast. Onze huizen hebben allemaal een aanzienlijk hogere restwaarde dan andere snelbouw woningen met onderhoud..

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN Weerenweg 13b 1161 AE Zwanenburg U bent iedere dag welkom voor een adviesgesprek. We maken graag een afspraak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail:
info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!