VRAGEN OVER DUURZAAMHEID

Waar zijn de woningen van gemaakt?

De buitenzijde is voorzien van 8 cm dikke wanden. 0.5 cm metaal met daarbinnen 7.5 cm PU isolatieplaten. Deze goed geisoleerde platen worden ook voor de binnenwanden gebruikt. Ze zijn voorzien van anti-roest verf en fluorocarbon beschermcoating. Deze dubbele bescherming zorgt voor levenslang woonplezier.

Hoe is de isolatie?

Alle buitenwanden en binnenwanden zijn voorzien van 7.5 cm PU isolatie. De Vensters en deuren zijn van aluminium en voorzien van HR++ glas. De vloer is uitstekend geisoleerd met glaswol en is een stevige bodem. Voorzien van PVC vloerafwerking. Door deze uitstekende isolatie zijn de BUNDA woningen geschikt voor Nederlands weer: regen en sneeuw, maar ook felle zon.

Kunnen de materialen worden hergebruikt?

De woningen zijn modulair. Dit betekent dat alles los van elkaar ook weer recylebaar is. Daarmee voldoet dit type woning aan de hoogste eisen voor cradle-to-cradle verwerking.

VRAGEN OVER PLAATSING

Is iedere ondergrond geschikt?

De ondergrond waar uw prefab huis op komt, is altijd geschikt. Natuurlijk moet er per ondergrond gekeken worden naar de voorzieningen. Daar kunnen we u mee helpen. Grasland heeft een betonnen fundering nodig. We kunnen ook een frame van staal neerleggen met in beton gegoten poten. Harde ondergronden volstaan meestal met tegels.

Hoe komt de woning in mijn tuin?

We transporteren uw prefab woning met een oplegger. Deze dient in de buurt te kunnen komen waar het huis komt te staan. Met een kraan wordt het huis geplaatst. Wij werken met BQ Duiker. Dit is een transportbedrijf, gespecialiseerd in bouw-logistiek. Wij zorgen ervoor dat zij uw woning op de juiste manier transporteren en op de plaats van bestemming brengen. Vanwege hun grote staat van dienst kunnen zij de kosten hiervoor ook exact bepalen. Daardoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wordt het huis voor mij neergezet?

We plaatsen uw woning op de door u gewenste plek. Het is belangrijk dat het fundament goed is. U kunt dit door ons laten doen. Ons technische team zal na plaatsing uw woning volledig monteren. Ook de installatiewerkzaamheden binnen zullen door ons worden uitgevoerd. Koppeling aan alle bestaande voorzieningen is optioneel. We kunnen dat voor u regelen maar u kunt dat uiteraard ook zelf doen.”

VRAGEN OVER INSTALLEREN

Wat moet ik vooraf doen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vandaar dat we zorgvuldig met u bespreken wat mogelijke haken en ogen zijn. Alle woningen zijn voorzien van bedrading, verlichting en alle water toe- en afvoer is aanwezig. Elektriciteit kunt u uit de hoofdwoning halen. U kunt ook kiezen voor zelfvoorziening. Warmtepompen, zonnepanelen, windenergie: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het is goed om te weten dat wij hier alles vanaf weten en dit desgewenst voor u kunnen regelen. Dat moet wel altijd ruim van tevoren worden geregeld. Dat kunnen we dus desgewenst voor u in de planning zetten en zorgen dat alles is geregeld voor plaatsing.

Wie regelt het installatiewerk?

Installatiewerk voor de woning bestaat uit het gebruiksklaar maken van de elektrische voorzieningen in de woning, het monteren binnen de woning van alle sanitaire voorzieningen en het controleren van de werking van alle interne voorzieningen. U bent zelf verantwoordelijk voor de voorzieningen zoals water, elektra en riool. Daar kunnen we u altijd bij ondersteunen.

Hoe is de woning afgewerkt?

Het afwerkingsniveau van de huizen in hoog. Dubbele lagen sterke weer-bestendige verf, sterke kozijnen, nette keuken en badkamer. Als u voor een zadeldak en afwerkpanelen kiest, dan is de afwerking compleet. Een prachtige en betaalbare woning waar u een leven lang plezier van hebt. 

WELKE FORMATEN ZIJN ER?

BUNDA 130 - 25 m2
 • De BUNDA 130 is 25m2 en wordt geleverd in 1 standaard indeling.
 • BUNDA 130 – 1: 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer.
 • Voorzien van goed geïsoleerde wanden en daken.
BUNDA 131 - 37 m2

De BUNDA 131 is 37m2 en wordt geleverd in 4 vier indelingen:

 • BUNDA 131 – 0: geen indeling, huis met open ruimte.
 • BUNDA 131 – 1: 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer.
 • BUNDA 131 – 2: 2 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer.
 • BUNDA 131 – 3: 3 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer.

Alle woningen zijn voorzien van goed geisoleerde wanden en daken.

BUNDA 133 - 74 m2

De BUNDA 133 is 74m2 en wordt geleverd in 4 vier indelingen:

 • BUNDA 133 – 0: geen indeling, huis met open ruimte.
 • BUNDA 133 – 1: 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer.
 • BUNDA 133 – 2:  2 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer.
 • BUNDA 133 – 3:  3 slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer.

Alle woningen zijn voorzien van goed geisoleerde wanden en daken.

BUNDA 134 - 122 m2

De BUNDA 134 is 122m2 en wordt geleverd met 1 standaard indeling:

 • BUNDA 134 – 1: 3 slaapkamers, 1 keuken, 1 badkamer.

Alle woningen zijn voorzien van goed geisoleerde wanden en daken.

Voor iedere woonwens hebben we een oplossing

We staan voor u klaar met al uw vragen!
Bel ons op
085-3031351

Of mail ons via:

Vraag hier informatie aan

OPTIES PER WONING

Kleuren

De standaard-uitvoerng is gebroken wit. Voor optimale isolatie en afwerking kiest u voor decoratieve buitenpanelen met hout-uitstraling (5 kleurtinten) of antraciet/grijs. Hiervoor zijn aanvullende kosten.

Vinyl vloer

PVC op de vloer: u kunt kiezen uit zes kleurstellingen. Deze kunt u van tevoren bepalen. De PVC ligt in alle ruimtes en is sterk en geschikt voor rolstoelgebruik. Dit is inclusief de prijs van de woning.

Sanitaire voorzieningen

 • Keuken met kastjes, wasbaak en kraan. Aanrechtblad zwart of wit.
 • Douche: ronde cabine of rechte cabine.
 • Inloopdouche: ideaal om met rollator of rolstoel in te rijden. Dit is een extra optie.

EXTRA KEUZE-OPTIES

Afwerking wanden en dak

Afwerking wanden
Sierafwerking op debuitnzijde. Dit zijn wanden van metaal. Dit zijn luxe design panelen om uw huis er nog mooier uit te laten zien. Bovendien zorgen ze voor extra issulatie.

Afwerking dak
EPS sandwich panelen voor puntdak met extra isolatie.

Keuken, badkamer en toilet

Alle BUNDA prefab woningen zijn voorzien van standaard keuken, badkamer en toilet. We kunnen desgewenst een designkeuken, badkamer en toilet plaatsen. Dit doen wij in samenwerking met een keukenleverancier.

Veranda

Voor de BUNDA 131 en BUNDA 133 kan een veranda van 1.5 meter diep worden geplaatst. Zo ontstaat een extra buitenruimte waar u droog kunt zitten.

Meubilair budget

We bieden een meubellijn die budgetvriendelijk is. Daarmee kunnen we uw huis volledig inrichten. Deze meubels zet u eenvoudig zelf in elkaar en u kunt direct uw woning betrekken. Liever geen werk? Wij kunnen dit ook voor u doen.

Meubilair overig

Wilt u nieuwe meubels voor uw woning en heeft u zin om dit zelf te doen? Op www.woonwinkel24.nl staat een breed assortiment. U krijgt hier 15% korting op de aanschaf als u een BUNDA prefab woning heeft besteld.

Styling

Wilt u uw woning volledig ingericht hebben zonder dat u er omkijken naar hebt? Wij hebben een stylist die dit voor u kan verzorgen. Samen bepaalt u de stijl en de meubels worden voor u uitgezocht, geleverd en in de woning geplaatst. Daarbij verzorgen we ook de vloerbekleding en raambekleding. Gewoon een volledig huis, volledig naar uw smaak!

Aansluitingen en voorzieningen

Alle woningen zijn voorzien van alle basiszaken om direct te kunnen wonen. Denkt u hierbij aan elektriciteitsbedrading, verlichting, afvoer van vuil water en toevoer van schoon water. We kunnen deze voorbereide zaken ook direct koppelen aan uw huidige voorzieningen. Dit doen we via bij ons aangesloten Erkende Installatiebedrijven.

Aanleg tuin

Wilt u de tuin ook aangelegd hebben? Dat kan. U kunt aangeven wat u ongeveer wilt. Wij werken met Erkende Tuinarchitecten. Zij maken voor u een opzet en kunnen dit verder voor u uitvoeren.

Zonnepanelen

Alle BUNDA woningen zijn van het gas af. Wilt u zonnepanelen? Dat kunnen we voor u regelen. Ze kunnen desgewenst op het dak worden geplaatst of in de omgeving van het huis. We bieden verder de optie voor een warmtepomp en windenergie. Dit wordt door een Erkende Installateur gedaan.

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail:
info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!