Prijzen BUNDA prefab mantelzorgwoningen

Op deze pagina vindt u alle informatie over de prijzen van BUNDA prefab mantelzorgwoningen. U krijgt u de prijzen van de casco woningen. Verder leest u alles over de kosten voor transport, fundering en afbouw en informeren we u over de te verwachten kosten voor voor specifieke aanpassingen. Conclusie: we bieden u een transparant en duidelijk overzicht van de kosten van een mantelzorgwoning.

Betaalbare mantelzorgwoningen

De prijzen van mantelzorgwoningen van BUNDA zijn aantrekkelijk omdat de woningen prefab worden gebouwd in de fabriek. Het bouwen in de fabriek gebeurt in het buitenland, waar de kosten voor arbeid lager zijn en ze worden in serieproductie gemaakt. Dit houdt in dat de prefab onderdelen van meerdere woningen in de fabriek worden vervaardigd, waarbij standaardisering zorgt voor kostenbesparing.

Extra betaalbare mantelzorgwoning door grote productie

Daarnaast zijn de materiaalkosten lagen omdat er in de fabriek, naast de woning die u op het oog heeft, ook andere woningen worden gemaakt. Het materiaal wordt simpelweg groot ingekocht. De prijzen van BUNDA woningen zijn de laagste van Nederland. Een mantelzorgwoning van bijvoorbeeld 37M2 hebben wij al voor u voor minder dan €40.000. Dit is inclusief BTW.

Waarom is een BUNDA mantelzorgwoning zo betaalbaar?

BUNDA mantelzorgwoningen zijn zo betaalbaar omdat er goed over nagedacht is. Het zijn efficiënte woningen, gebouwd met duurzame materialen. De betaalbaarheid van de woning zit in ons unieke systeem. In de fabriek wordt de woning gebouwd. De afbouw vindt plaats op plaats van bestemming. Het slimme van ons concept zit ook in de vrijheid die u heeft. Als de woning eenmaal in de tuin is geplaatst, kan deze op elk afwerkingsniveau worden afgebouwd. Wat houdt dat precies in?

Wat zit er bij de prijs in?

In de woning zit standaard een hoekkeuken. Er zit ook standaard een badkamer met wastafel en toilet in. Ook voorzien we de mantelzorgwoning direct van een PVC vloer door het hele huis. En de woning is al volledig voorzien van elektrische bedrading, stopcontacten, schakelaars en verlichting. Al deze zaken en nog enkele andere voorzieningen zitten al in de woning en zitten al bij de prijs inbegrepen. Dit wordt allemaal groot ingekocht, waardoor de mantelzorgwoning zo betaalbaar blijft.

Inloopdouche is een slimme oplossing

Toch heeft u alle vrijheid, want de mantelzorgwoning kan alsnog anders worden ingericht. Wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een brede inloopdouche. We bieden 4 prachtige oplossingen in verschillende prijsklassen van het gerenomeerde merk sealskin. Hierdoor is de woning ook later goed bereikbaar, mocht een rollator of rolstoel nodig zijn.

Wat zijn de bijkomende kosten om een mantelzorgwoning van BUNDA te plaatsen?

Er zijn een aantal kosten die altijd gemaakt moeten worden om een mantelzorgwoning te kunnen plaatsen. Bijvoorbeeld de woning zelf. De standaard casco woning van 37M2 is € 39.950. De standaard casco woning van 74 M2 kost € 59.950.

Wat zijn aanvullende kosten bij de aankoop van uw mantelzorgwoning?

De woning moet natuurlijk naar uw locatie worden gebracht. De kosten van het transport variëren en zijn afhankelijk van de plaats en de afstand. Wij werken met onze vaste transporteur BQ Duiker. De transportkosten zijn gemiddeld 3.500 euro. De woning moet natuurlijk op een goede fundering worden geplaatst. Er zijn diverse mogelijkheden om een fundering te realiseren. Houd rekening met een fundering die in kosten zal variëren, afhankelijk van de locatie en de ondergrond.

Afbouw woning

Verder moet de woning worden opgebouwd. De mantelzorgwoning van 37 M2 wordt door ons opgebouwd voor € 3.900. Een woning van 74 M2 wordt door ons opgebouwd voor € 5.900. De kosten van deze opbouw zijn afhankelijk van de locatie en de afstand die moet worden afgelegd, vanuit onze locatie in Zwanenburg. Wat is er nodig? Natuurlijk wilt u er warmpjes bijzitten in koude tijden en moet dus ook voor verwarming en ventilatie worden gezorgd. U bent vrij om te kiezen hoe u dit wilt. U kunt kiezen uit infrarood oplossingen, airco oplossingen of andere slimme oplossingen.

Energie-neutraal: dat kan altijd

Daarnaast kunt u zorgen voor een energieneutraal huis. Kiest u dan voor warmtepompen en zonne-energie, ondersteund door wat toegevoegde elektriciteit uit een aanpalende woning of vanuit een directe verbinding met het energienet.

Kan ik een prijslijst krijgen van jullie mantelzorgwoningen?

Iedere situatie voor het plaatsen van een mantelzorgwoning is anders. Op deze pagina kunt u een idee krijgen van de kosten. De prijzen van mantelzorgwoningen zijn bij ons duidelijk. We hebben echter geen standaard prijslijst omdat uw wensen en uw situatie bij ons niet bekend zijn. We kunnen u altijd voorzien van een gespecificeerde offerte. Maakt u daarvoor even een afspraak met ons.

Zijn de kosten voor een mantelzorgwoning aftrekbaar?

Eigenlijk kun je zeggen dat de kosten voor een mantelzorgwoning niet aftrekbaar zijn. Er zijn enkele zeer specifieke gevallen waarbij dit mogelijk is, maar dit zijn uitzonderingen. 99% Van de situaties vallen niet onder aftrekbare kosten voor een mantelzorgwoning.

Kosten grote mantelzorgwoning van 74 tot 100m2

De kosten van een grote mantelzorgwoning zijn afhankelijk van de situatie en de plaats waar de mantelzorg wordt geplaatst. Toch kunnen we een aardige indicatie geven van de kosten. U kunt deze vinden op deze pagina. Wij leveren een mantelzorgwoning van 74 M2 als grootste maat. Toch kunt u deze eenvoudig vergroten door het plaatsen van een schuur of een veranda. Daarmee komt u tot de maximale 100 m2 die toegestaan is voor een mantelzorgwoning. houdt u er altijd rekening mee, dat een eventuele bestaande schuur die in de tuin staat, meegerekend wordt als bebouwing van de tuin. De kosten van deze veranda of schuur hangen samen met de uitvoering.

Ideaal: mantelzorgwoning 74m2

Het verdient aanbeveling om woning van 74 vierkante meter te plaatsen in plaats van 100 m2. Als in de praktijk blijkt dat er toch iets te groot is wat er al staat, dan is de woning van 100 m2 niet meer zomaar te verkleinen. Daarnaast leveren wij graag een extra schuur of veranda en dit kan ook in een later stadium worden geregeld, zodat u toch aan de maximale invulling van 100 vierkante meter komt.

Kosten kleine mantelzorgwoning van 37m2

De Bunda 131 is onze kleine mantelzorgwoning van 37 M2. Deze budgetvriendelijke kleine mantelzorgwoning heeft u al vanaf 39.950 euro. Houdt er wel rekening mee dat er bijkomende kosten zijn. Deze kosten zijn variabel, afhankelijk van plaats en vooral ook afhankelijk van uw eigen wensen. Een design-keuken heeft een ander prijskaartje dan de hoekkeuken die standaard wordt meegeleverd.

Komen er kosten bij als ik mijn mantelzorgwoning wil aanpassen?

U kunt zelf bepalen wat u mantelzorgwoning kost. Indien u bij ons een casco woning koopt, kunnen wij die aanpassen naar uw wensen. Uiteraard kunt u ook zelf uw casco woning inrichten. Daarvoor dient u natuurlijk wel de nodige kennis in huis te hebben. Zo hebben wij ook klanten die er bijvoorbeeld voor kiezen een keuken mee te nemen uit een oude woning en deze te laten plaatsen. Wij kunnen u daar desgewenst bij assisteren. .

Wat is de prijs van het transport van de mantelzorgwoningen?

De kosten voor transport van een mantelzorgwoning hangen samen met het formaat van de woning, de plaats waar de woning moet komen en de afstand die wij moeten afleggen naar de plaats waar de woning komt te staat. Meestal is het vertrekpunt Rotterdam of Amsterdam omdat we zowel in Rotterdam als Amsterdam een centrale opslag hebben. Gemiddeld is dit 3.500 euro.

Wat is de prijs van het neerzetten van de mantelzorgwoning?

Het neerzetten van de mantelzorgwoning hangt samen met de plaats en afstand. Als we alleen kijken naar het specifiek neerzetten van de woning hangt dit sowieso samen met het formaat. Het plaatsen door onze mensen komt op 3.900 euro voor een woning van 37 M2 en 5.900 euro voor een woning van 74 vierkante meter.

Exacte prijsopgave voor een mantelzorgwoning

Samenvattend: wij kunnen u goed voorzien van een complete prijsopgave voor uw mantelzorgwoning. Maakt u daarvoor een afspraak bij ons op kantoor,zodat we uw wensen kunnen doorspreken. Daarna kunnen wij u voorzien van een gespecificeerde prijsopgave.

Voor iedere woonwens hebben we een oplossing

We staan voor u klaar met al uw vragen!
Bel ons op
085-3031351

Of mail ons via:

Vraag hier informatie aan

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail:
info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!