Zijn deze woningen voor u geschikt?

BUNDA maakt de voordeligste prefab woningen van Nederland. Voor iedere woonwens hebben we een oplossing. Met de vier standaard modellen kunnen we iedere woonwens invullen. Van basis-uitvoering tot superdeluxe met alles erop en eraan. Er is dus altijd een BUNDA voor u!

Vraag hier informatie aan

Voorbeelden gebruik BUNDA prefab woningen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden voor het gebruik van onze prefab woningen. U kunt zien dat voor ieder type bewoning er ruime mogelijkheden zijn. Als u wilt bekijken welk aanbod wij hebben, kijkt u dan hier.

Klik op onderstaande titels voor meer informatie

Prefab woning op bouwplaats

De prefab woningen die wij aanbieden kunnen eenvoudig op de bouwplaats worden geplaatst. De woningen zijn volledig geoutilleerd met alle benodigde zaken: keuken, douche en toiletgelegenheid en kan op iedere ondergrond worden neergezet. Soms is een fundering nodig, maar meestal volstaat funderen met stoeptegels. Het plaatsen van een tijdelijke woning op de bouwplaats gebeurt door ons. Wij verzorgen het plaatsen, de gebruiker draagt zorg voor de eigen inrichting. Desgewenst kunnen we de woning ook voorzien van apparatuur, raambekleding en meubilair. Het plaatsen van een woning op de bouwplaats biedt tal van voordelen voor de gebruiker. Er is direct zicht op de vorderingen van de bouw, alle logistieke zaken zoals post, school, werk, familie blijft allemaal in de omgeving. Dit scheelt een heleboel werk en het voorkomt gedoe voor, tijdens en na de bouw. Vaak worden zogenaamde bouwunits geplaatst. Deze zijn echter niet geschikt voor langdurige bewoning en al helemaal niet voor bewoning door een gezin. Dan is comfort en ruimte wenselijk. De woningen die wij aanbieden zijn er van 25 tot 120 m2. Vanwege de ruime keuze is er dus voor iedere gezinssituatie een passende oplossing.

Prefab studentenhuisvesting

Voor het huisvesten van studenten zijn alle modellen geschikt. Op ieder gewenst terrein kunnen de prefab woningen worden geplaatst. Bij de campus, maar ook in de directe omgeving of juist op een braakliggend terrein. Er kunnen eenvoudig clusters woningen worden geplaatst. Het is ook een optie om meerdere studenten in een woning te laten wonen. Studenten van Universiteiten en Hogescholen komen vanuit het hele land. Juist voor hen is het fijn om een betaalbare en goede voorziening te hebben. Bovendien kunnen de ruimtes in deze prefab woningen voordelig worden aangeboden, vanwege de lage aanschafprijs.

Prefab praktijkruimte

Alle prefab woningen zijn uitstekend geschikt als praktijkruimte voor zelfstandige beroepsbeoefenaars in de medisch en semi-medische sector en zijn erg geschikt als ruimte voor fitness, yoga en andere lichamelijke sport- en ontspanningsactiviteiten. Een praktijkruimte kan eenvoudig naar wens worden ingedeeld. Met een open ruimte of met een paar kamers, bijvoorbeeld voor schoonheidsbehandelingen. Therapeuten en coaches kunnen deze woningen ook goed gebruiken. De prefab woning kan in de tuin worden geplaatst. Er zijn verder geen extra voorzieningen nog. Alle sanitaire voorzieningen zijn voorbereid en behoeven nog slechts te worden aangesloten op het bestaande net.

Prefab kantoor aan huis

Werken op kantoor, dat doen steeds minder mensen. Een kleine BUNDA prefab unit biedt al perfecte ruimte voor thuiswerken. Alle prefab huizen zijn van alle basisvoorzieningen voorzien: electriciteit, aansluitingen water en licht, een keuken en een douche. Desgewenst kunnen deze ook worden weggelaten om zo uitsluitend een optimale oppervlakte als kantoorunit te gebruiken.

Prefab studio

Daar waar specifieke activiteiten niet in huis passen of niet wenselijk zijn, bieden de prefab units uitkomst. Het is prettig om een bijvoorbeeld een muziekstudio extern te hebben. Daarmee voorkom je geluidsoverlast en omgekeerd wordt voorkomen dat er bij het musiceren wordt gestoord. Vanuit die gedachte bieden de prefab woningen een uitkomst. Omdat ze zijn voorzien van alle basisbenodigdheden en ze worden geleverd met volledige bedrading, verlichting, keuken, toiletgroep en vloerbekleding. De wanden zijn geïsoleerd met 75 mm PU materiaal maar kunnen ook verder worden aangepast door de klant.

Prefab seniorenwoning, mantelzorgwoning

Vanuit de overheid wordt de zorg richting de eigen redzaamheid gestuurd. Hierdoor ontstaat een verschuiving van verpleeg- en verzorgingshuizen naar dichtbij familie wonen die dan de zorg verleend. Ook mensen die ouder zijn maar niet zorgbehoevend kunnen uitstekend gebruik maken van deze prefab woningen. Zij wonen direct bij de familie in de tuin. Apart maar toch bij elkaar. Dat is gezellig en vaak ook praktisch. Opa en oma kunnen zo ook nog op de kleinkinderen passen. De prefab seniorenwoning biedt alles wat nodig is: keuken, badruimte en toilet, maar ook een of meerdere slaapkamers en desgewenst een volledige inrichting. Voordeel voor deze groep gebruikers: het is allemaal gelijkvloers. De woningen zijn bovendien drempelloos: dus geen gevaar dat mensen in huis vallen. Omgekeerd kan de woning juist ook gebruikt worden om de mantelzorger er op vaste dagen of permanent in te laten verblijven. Zo wordt de zorg direct in de buurt aangeboden, zonder dat er continu iemand in huis is bij de zorgvrager.

Prefab noodwoning, tijdelijke woonunit

Mensen die op zoek zijn naar een noodwoning, kunnen ook uitstekend gebruik maken van dit type prefab woningen. Als er bijvoorbeeld schade is door brand, storm, overstroming of aardbeving of dat er andere omstandigheden in de buurt zijn waardoor het eigen huis niet meer bewoonbaar is, bieden deze prefab huizen uitkomst. Het is fijn dat ze kunnen worden neergezet, daar waar men de omgeving al kent: dit voorkomt veel gedoe met nutsbedrijven, post en bezoek van familie en vrienden en eventueel schoolgaande kinderen. De noodwoning is feitelijk een tijdelijke woonunit die ook makkelijk weer kan worden weggehaald. Omdat er veel verschillende type woningen zijn, is er voor iedere gezinssamenstelling van 1-persoons huishouden tot grote families tot 6 personen een goede oplossing in de vorm van dit type woningen.

Prefab recreatiewoning

Wie op zoek is naar een betaalbare recreatiewoning is bij ons aan het beste adres. Doorgaans is het bouwen van een recreatiewoning tijdsintensief en ook kostbaar. Daarnaast is het eigenlijk niet meer te doen goede vaklui te vinden. Ze zijn er eenvoudigweg niet. Om een recreatiewoning te laten bouwen is het slimmer om dit kant-en-klaar neer te zetten. De huizen die wij hebben zijn prefab en kunnen direct op eigen grond worden geplaatst. De voordelen voor de koper zijn legio. Minder werk. Dat is al erg belangrijk. Een stenen recreatiewoning kost veel tijd om neer te zetten. Met de stijgende grondstofprijzen is het al heel onwaarschijnlijk dat dit budgetvriendelijk gedaan kan worden. Houten prefab recreatiewoningen of huizen met houtskeletbouw zijn prima maar vragen vaklui. Vaklui zijn kostbaar en neerzetten duurt lang. Daarnaast vraagt hout veel onderhoud.

Daarom is het neerzetten van een BUNDA prefab woning die geheel uit metaal bestaat, de beste keuze. Alle materialen zijn bovendien recyclebaar. Daarmee is deze recreatiewoning ook nog eens duurzaam en zonder CO2 uitstoot. Een recreatiewoning zelf bouwen hoeft dan niet meer. Vanuit die gedachte zijn de woningen van BUNDA de beste keuze. Weinig moeite, lage prijs en ze gaan een leven lang mee.

Huis in het buitenland, vakantiewoning

Wij kunnen alle prefab woningen ook voor u in het buiteland plaatsen. Met onze gespecialiseerde transporteurs zorgen we ervoor dat het huis daar komt waar u het wilt hebben. Voor de opbouw geen gedoe met buitenlandse aannemers die hun afspraken niet nakomen. Het enige dat nodig is, is een goede ondergrond. Daarover geeft ons bedrijf iedere klant gedegen advies. We zijn in de mogelijkheid mensen mee te sturen, overal in Europa, om de huizen neer te zetten. Natuurlijk zijn dat extra kosten, maar deze zullen nooit opwegen tegen de kosten van het zelf laten bouwen van een vakantiewoning. Hoge materiaalkosten, veel logistiek gedoe en de vaak problematische aansturing van buitenlandse werknemers.

De woningen zijn goed geïsoleerd tegen koude en warmte. In warme gebieden is het plaatsen van een dubbel dak aan te bevelen, omdat er dan lucht tussen dit dak door kan. Dit zorgt voor een extra isolatie en daarmee een koele binnenruimte. Op dit dak kunnen ook zonnepanelen worden geplaatst.

Voor iedere woonwens hebben we een oplossing


We staan voor u klaar met al uw vragen
!
Bel ons op
085-3031351

Of mail ons via:

Vraag hier informatie aan

Bent u overtuigd? Vraag vandaag de informatie aan!

We staan voor u klaar met al uw vragen

Vraag hier informatie aan

CONTACT MET ONS

vraag de uitgebreide brochure aan

We zijn er om te helpen!

BUNDA PREFAB WONINGEN
Weerenweg 13b
1161 AE Zwanenburg

U bent iedere dag welkom voor een goed gesprek. We maken graag een afspaak met u.

Telefoon:
085-3031351

E-mail:
info@bundaprefabwoningen.nl

Mantelzorg woningen voor iedereen!